	NAVIGATOR FOR 3 DAYS OSHWAL GLOBAL MEET - 2012, Jamnagar.								
Time Schedule			Programmes on 02nd January 2012	Venue	Duration				
7:00 AM	То	9:00 AM	For Early Birds - Options* 1. Narara Marine Park, 2. Khijadiya Brid Sanctury & 3. Visit to 52 Villages & Aradhanadham	Around Jamnagar	120 Minutes				
9:00 AM	То	12:00 PM	Registration, Allotment of Accomodation	Athithigrah Ground Floor	180 Minutes				
12:00 PM	То	2:30 PM	Lunch at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	150 Minutes				
2.30 PM	То	3:00 PM	Opening Ceremony - " Keshav Sports Center " by Keshavlal Mepa Haria Parivar (Timbdi).	At Old Oshwal Boarding, Oshwal Center	30 Minutes				
3:00 PM	То	4:00 PM	Opening Ceremony - " Souviner Vimochan ", Halari Theme Song & Cultural Programme, STORY OF HALAR SAMAJ From Start To Till Today	Dome	60 Minutes				
4:00 PM	То	4:15 PM	Deep Pragatya at Oshwal Centre	Dome	15 Minutes				
4:15 PM	То	5:00 PM	Welcome Speech By Celebrities From Community	Dome	45 Minutes				
5:00 PM	То	6:00 PM	Honour to Guest / Dignites / Donors & Local VIP's	Dome	60 Minutes				
6:00 PM	То	6:20 PM	Comfort Break at Oshwal Centre	Open	20 Minutes				
6:20 PM	То	7:00 PM	Cultural Programme by Community People	Dome	40 Minutes				
7:00 PM	То	8:00 PM	Dinner at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	60 Minutes				
8:00 PM	То	10:00 PM	Performance by Professionals by Sai Ram Dave (A well known artist Laughter mood) - Sponsered by Keshvlal Mepa Haria Family (Timdi) Mulund / Jamnagar	Dome	120 Minutes				
10:00 PM	То	10:30 PM	Supper at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	30 Minutes				

Time Schedule			Programmes on 03rd January 2012	Venue	Duration
7:30 AM	То	9:30 AM	Procession from 45 Dig. Plot Derasar to Mrudumangal School to Kanya Chatralaya	45 Dig. Plot	120 Minutes
9:30 AM	То	10:00 AM	Breakfast at Kanya Chatralaya	46 Dig. Plot	30 Minutes
10:00 AM	То	10:30 AM	Procced to Oshwal Centre by vehicals		30 Minutes
10:30 AM	То	12:00 PM	Ex Student's Meet & Speeches from them at Oshwal Centre	Dome	90 Minutes
12:00 PM	То	2:30 PM	Lunch "A GLOBAL NAAT JAMAN" Sponsered by Keshavji Bharmal Sumaria Parivar, Vapi	Pagari No. 1 & 2	150 Minutes
2:30 PM	То	3:00 PM	Rest	Dome	30 Minutes
3.00 PM	То	4.00 PM	Shree Narendra Modi C.M. of Gujarat will join us on Video Conferencing	Dome	60 Minutes
4.00 PM	То	4.40 PM	Educomp Presentation	Dome	40 Minutes
4.40 PM	То	5.00 PM	Open House with Educomp	Dome	20 Minutes
5:00 PM	То	5:40 PM	"KNOW & GROW" A well known speaker shree Jay vasavda will give his thoughts on education & relief.	Dome	40 Minutes
5:40 PM	То	6:20 PM	Open House with Jay Vasavada / Appeal for Higher Education Corpus fund	Dome	40 Minutes
6:20 PM	То	7:00 PM	Comfort Break at Oshwal Centre	Dome	40 Minutes
7:00 PM	То	8:15 PM	Cultural Programme by Community People / Views / Honor to Guest / Dignities	Dome	75 Minutes
8:15 PM	То	9:00 PM	Dinner at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	45 Minutes
9:00 PM	То	11:00 PM	Peformance by Professionals Rang Rangilo Gujarati by Shyamal Shomil and Team - Sponsered by Raichand Kanji Chheda Familv (Surat)	Dome	120 Minutes
11:00 PM	То	11:30 PM	Supper at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	30 Minutes

Time Schedule			Programmes on 04th January 2012	Venue	Duration
7:00 AM	То	8:00 AM	Optional * (1) Narara Marine Park (2) Khijadiya Bird Sanctury (3) Visit to Village / Aradhanadham	Around Jamnagar	60 Minutes
8:00 AM	То	9:00 AM	Breakfast at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	60 Minutes
9:00 AM	То	10:00 AM	Seminar onHow to bond the community people worldwide discussion on our current and future projects by Kaial Oza Vaid	Dome	60 Minutes
10:00 AM	То	11:00 AM	Discussion for 52 villages of Jamnagar District / Corpus Fund for the Schemes	Dome	60 Minutes
11:00 AM	То	12:30 PM	OERB / OSRS / UK Delegates will be given chance to speak	Dome	90 Minutes
12:30 PM	То	3:00 PM	Lunch / Free time at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	150 Minutes
3:00 PM	То	4:00 PM	Narayan Rugnalaya Heart Hospital Projection & Discussion	Dome	60 Minutes
4:00 PM	То	4:30 PM	Tea Time at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	30 Minutes
4:30 PM	То	6:00 PM	Honour to all the donors and social workers	Dome	90 Minutes
6:00 PM	То	7:30 PM	Performance by Professionals Bhakti Sangeet by Rajendra Pala - Sponserd by Shree Halari Visha Oshwal Samaj Rajkot	Dome	90 Minutes
7:30 PM	То	8:30 PM	Dinner at Oshwal Centre	Pagari No. 1 & 2	60 Minutes
8:30 PM	То	9:00 PM	Cultural Programme by Community People	Dome	30 Minutes
9:00 PM	То	11:00 PM	VOTE of THANKS SPEECH by Mr 5 or 6 Speakers of Present Leaders	Dome	120 Minutes
11:00 PM	То	11:10 PM	Closing Ceremony	Dome	10 Minutes
11:10 PM	То	11:30 PM	PERFORMANCE ON 3 DAYS EVENT MEMORY	Dome	20 Minutes